Friptura cu crusta de verdeata

Reteta culinara » Retete culinare » Retete fripturi » Friptura cu crusta de verdeata

Friptura cu crusta de verdeata

Ingrediente:

1 muschi sau pulpa de porc de cca 1 kg 100 ml vin alb, sare, piper, 1 lingurita boia dulce, 1 lingurita maghiran, 1 lingurita oregano, 1 lingurita busuioc uscat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune in tava. Se sareaza, se condimenteaza si se pun ierburile aromatice. Se pune vinul si se da la cuptor cam o ora. In acest timp se mai stropeste cu zeama din tava. Se serveste cu piure de cartofi.

Adauga comentariu la reteta - Friptura cu crusta de verdeata


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Cartofi cu conopida si branza
Pogacele cu jumeri
Rulada de omleta
Fursecuri simple
Tartiflette
Prosciutto di Parma e melone
Caracatita in ulei
Piept de pui, la cuptor
Rosii umplute cu ton
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Feta cu rosii uscate,in ulei
Kunefe (cataif)
Prajitura cu visine si ciocolata
Chec negru