Miel Saslik

Miel Saslik

Ingrediente:

carne de miel (berbecut) 600 gr, bacon  150gr, rosii 4, ardei gras 3, sare, piper, orez , unt, lamaie ca garnitura

Mod de preparare:

Se taie carnea in cubulete medii, se condimenteaza si se caleste usor in putin ulei. Se pune  apoi pe frigaruie, alternativ cu bacon si legume, apoi pe gratarul foarte bine incins. Saslikul se poate servi alaturi de orez fiert, stropit cu unt si jumatati de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Miel Saslik


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chocolate Gugelhupf
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Pui la cuptor
Muschiulet de porc cu susan
Paine cu seminte
Cozonac
Supa de rosii
Salata de fasole cu ton
Somon la gratar
Tiramisu
Prosciutto di Parma e melone
Maultaschen cu sos de rosii
Carne de miel in stil mongolez
Tarta cu vinete
Cosulete umplute