Pui taranesc

Pui taranesc

Ingrediente:

1 pui mare, 150 gr unt, 250 gr cartofi, 50 gr arpagic, 50 gr costita afumata, sare, piper, cimbru, busuioc, patrunjel, foaie de dafin,1 catel usturoi - buchet

Mod de preparare:

Se amesteca 50 gr unt cu sare si piper, amestec care se unge puiul pe la interior.  Se pune intr-un vas termorezistent cu restul de unt, in cuptor. Cand e pe jumatate facut se adauga cartofii curatati si taiati marunt, arpagicul, costita afumata tocata bucati mici si buchetul de condimente. Se coace la cuptor, stropind mereu puiul cu untul in care se coace. Inainte de servire se scoate buchetul de condimente.

Adauga comentariu la reteta - Pui taranesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficatei de pui
Agliata Verde
Crutoane aromate
Salata de telina,citrice si rodie
Supa Imperiala
Fursecuri cu gem
Muschiulet de porc cu susan
Ciocolata
Vinete umplute
Kunefe (cataif)
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Bors de iarna cu afumatura
Tortelete cu crema Toffee
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci