Snitele de miel

Snitele de miel

Ingrediente:

2 pulpe din spate, 300 ml ulei, 50 gr faina, 2 oua, 100 gr pesmet fin, sare, piper, 200 ml lapte

Mod de preparare:

Se spala bine carnea, se usuca cu un servet si se dezoseaza. Se feliaza, se bate fiecare bucata, se condimenteaza si se inmoaie in lapte rece. Apoi se lasa sa se scurga si se dau, pe rand, prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in grasimea incinsa pana se rumenesc. Snitelele de miel se servesc cu piure de cartofi si salata verde.

Adauga comentariu la reteta - Snitele de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ciuperci
Pateu din ficatei de pui
Dulceata de portocale cu ciocolata
Muffins cu dovleac(Butternut)
Legume umplute
Placinta  cu pui, spanac si branza
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Bors de iarna cu afumatura
Tarta cu rucola
Pateuri cu ciuperci
Tarte Flambée
Tortelete cu crema Toffee
Rulada de omleta
Roastbeef a la Jamie