Jambalaya

Jambalaya

Ingrediente:

2 linguri ulei de masline ,1 ceapa mare rosie, tocata ,1-2 catei usturoi, zdrobiti ,2 pachete cu felii de bacon, tocate ,300 gr orez cu bob lung ,1 ardei gras, tocat ,150 gr sunca, tocata ,425 gr rosii de la conserva, tocate ,425 gr bulion de rosii ,1 lingurita Worcestershire ,1 picatura Tabasco ,½ lingurita cimbru uscat ,30 gr patrunjel tocat ,250 gr creveti mici, prefierti ,4 fire ceapa vere, tocate, pentru ornare
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se incinge uleiul, se caleste ceapa, usturoiul si baconul. Se pune orezul si se mai caleste si el 2 min. Apoi se pune ardeiul, sunca, rosiile, bulionul, sosurile si cimbrul. Se acopera si se fierbe pe foc foarte mic 40 min. Se pun patrunjelul si crevetii, condimentele, si se serveste garnisit cu ceapa verde.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Jambalaya


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Fettuccine cu ton si rosii
Pateuri
Stifatho
Prajitura  cu mac
Pogacsa
Chocolate cheesecake
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Rulada de omleta
Paste cu spanac si gorgonzola
Crema Toffee
Kunefe (cataif)
Paine cu orez
Drob de pui
Ciorba din pipote de curcan