Anghemaht de miel

Anghemaht de miel

Ingrediente:

500 gr miel ,1 lingura unt ,1 lingura faina ,3 felii de lamaie ,sare, piper, alte condimente

Mod de preparare:

Carnea se spala, se curata si se pune la fiert in apa cu condimente dupa gust. Se scoate si se taie bucati potrivite. Se caleste faina in unt, se stinge cu 2 cani din zeama in care a fiert carnea, si se fierbe la foc mic 20’. Se adauga apoi carnea, feliile de lamaie si se potriveste de gust.

Adauga comentariu la reteta - Anghemaht de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Quark-brinza cremoasa acrisoara
Tarta cu brinza si zmeura
Aluat cu branza
Dovlecei crocanti la cuptor
Prajitura de ciocolata
Chec de carne
Ciocolata
Ardei umpluti,mai altfel
Paine rapida fara drojdie
Piept de pui afumat
Salata de cartofi cu ton
Paste cu ciuperci si rosii
Prajitura cu tofu si ciocolata
Rulada de vita cu sunca
Butternut umplut