Caserola de cartof si vitel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Caserola de cartof si vitel

Caserola de cartof si vitel

Ingrediente:

750 gr cartofi fainosi ,2 ardei grasi rosii medii ,2 cepe medii ,3 linguri ulei ,410 gr carne tocata de vitel ,4 linguri de pesmet ,2 oua, batute ,1 ½ lingurite de sare ,2 lingurite boia ,155 ml smantana groasa ,2 linguri de patrunjel tocat ,60 gr parmezan

Mod de preparare:

Se curata cartofii si se fierb in apa sarata, se scurg si se lasa la racit. Se taie ardeii juliene si se toaca ceapa marunt. Se incalzeste jumatate din cantitatea de ulei, se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si se mai caleste 5 min. In alta tigaie se incalzeste restul de ulei, se caleste carnea de vitel, pana devine maronie. Se adauga pesmet, ouale, sare si boia. Se unge o caserola cu unt sau ulei, se pun alternativ straturi de cartof , ceapa cu ardei si carne, terminand cu un strat de cartofi. Desupra se presara restul de pesmet. Parmezanul se rade, se amesteca cu smantana si patrunjelul si se pune peste caserola. Se coace la foc potrivit pentru 25 min sau pana se maroneste crusta.

Adauga comentariu la reteta - Caserola de cartof si vitel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Um Ali - budinca egipteana din paine
Crutoane aromate
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Branza cu verdeturi
Crema Toffee
Chutney de prune
Bruschette cu dovlecei
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Rulada de pui intreg
Rosii umplute cu ton
Pateuri cu ciuperci
Spirale cu Nutella
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Chec aperitiv,stelute si braduti
Rulada de vita cu sunca