Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Clatite umplute cu salata de pui si avocado
Islere
Paste cu ciuperci si rosii
Tarta cu vinete
Supa de dovleac cu gorgonzola
Mincarica de pipote
Bulete cu cascaval la cuptor
Pulpe de rata cu bere si stafide
Sparanghel verde cu bacon
Supa de pui - rapida
Turta dulce din piscoturi
Risotto cu broccoli si kaiser
Capunti alla puttanesca
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Tarta rustica cu piersici