Mincare de castraveti murati (in saramura)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Mincare de castraveti murati (in saramura)

Mincare de castraveti murati (in saramura)

Ingrediente:

Carne – pui, porc, vita ,Ceapa- 2-3 bucati ,Faina – 1 lingura ,Bulion - 2-3 linguri ,Castraveti murati

Mod de preparare:

Se toaca castravetii, se scurg bine si se dau deoparte. Se caleste ceapa, se adauga faina si se stinge cu bulionul desfacut in apa rece. Se adauga carnea, bucati, si cand ea s-a patruns putin se adauga castravetii scursi. Se continua fierberea pina ce carnea este complet patrunsa.Atentie: nu mai este necesar sa adaugati sare.

Adauga comentariu la reteta - Mincare de castraveti murati (in saramura)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Placinta  cu pui, spanac si branza
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Tort cu cafea si gem de zmeura
Paine cu seminte
Chicken Bryan
Pasta de avocado
Sesame Chicken
Cosulete umplute
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Aluat cu branza
Sirop de citrice
Baclavale traditionale
Prajitura cu mere si brinza
Tarta cu crema de branza si zmeura
Paste de spanac cu calamari si rosii