Sarmale

Sarmale

Tags:

Ingrediente:

2 kg carne porc ,4 verze murate ,500 gr orez ,2 cepe ,500 gr costita afumata ,500 gr slanina cu sorici ,1 carnat ,500 gr ciolan ,250 ml ulei sau 200 gr untura ,bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea si se rumeneste si ea. Se condimenteaza si apoi se adauga orezul. Se ruleaza sarmalele. Se umple cratita pe straturi: varza tocata, ciolan, varza, sarmale,  varza, costita, varza, sarmale, varza, slanina, varza, sarmale, varza, carnat, varza, sarmale si iara varza. Se desface bulionul in apa si se toarna peste ele. Se fierb 5 ore la foc foarte mic.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Polos
Palet de dames
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Tarta cu brinza si zmeura
Bulete din ciupercute
Vegeta de casa
Pui cu legume de primavara
Pachetele cu porumb si branza
Cornuri cu unt
Supa crema de rosii si morcovi
Chec aperitiv,stelute si braduti
Maultaschen cu sos de rosii
Tortelete cu crema Toffee
Pateu din ficatei de pui
Oua umplute