Sarmale

Sarmale

Tags:

Ingrediente:

2 kg carne porc ,4 verze murate ,500 gr orez ,2 cepe ,500 gr costita afumata ,500 gr slanina cu sorici ,1 carnat ,500 gr ciolan ,250 ml ulei sau 200 gr untura ,bulion, sare, piper

Mod de preparare:

Se caleste ceapa, se adauga carnea si se rumeneste si ea. Se condimenteaza si apoi se adauga orezul. Se ruleaza sarmalele. Se umple cratita pe straturi: varza tocata, ciolan, varza, sarmale,  varza, costita, varza, sarmale, varza, slanina, varza, sarmale, varza, carnat, varza, sarmale si iara varza. Se desface bulionul in apa si se toarna peste ele. Se fierb 5 ore la foc foarte mic.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de telina,citrice si rodie
Tiramisu
Cocktail-Totally Green
Parmigiana di zucchine
Chec de carne
Rulada de omleta
Banana Daiquiri
Manti
Tarta rustica cu piersici
Fursecuri fine cu nuci
Ardei umpluti cu legume
Chiftelute cu porumb
Spaghetti cu zucchini si rosii
Melcisori de pizza
Tarta cu mere