Sarmale cu pasat

Sarmale cu pasat

Ingrediente:

700 gr carne porc ,500 gr pasat – porumb pisat mare ,150 gr ceapa ,200 ml ulei ,150 gr slanina afumata ,varza murata ,bulion ,sare, piper, cimbru, boia

Mod de preparare:

Se da carnea si slanina prin masina de tocat. Se caleste ceapa in ulei si se amesteca cu pasatul. Se adauga carnea tocata si condimentele. Se amesteca compozitia, si se ruleaza foile de varza. Se pun sarmalele in cratita pe un pat de varza tocata, se toarna peste ele apa cu bulion si se fierb, la foc mic, cca 3 h.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale cu pasat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ciorba de rosii II
Salsa cruda
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Cozonac Grania
Medalion de vinete
Tagliatelle cu ciuperci
Painea tigru
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Piept de rata cu ciuperci
Ciocanele de pui cu varza
Chiftelute
Paine rasucita cu crema de branza
Salata de sfecla rosie cu pui
Pateu din ficat de porc
Bulion de rosii