Sarmale de pui

Sarmale de pui

Ingrediente:

varza murata ,300 gr piept de pui ,patrunjel ,1 tulpina de telina ,100 ml iaurt ,1 ou ,¼ lamiie ,100 gr mazare ,500 gr rosii in bulion ,sare, piper

Mod de preparare:

Se fierbe puiul si se pastreaza zeama. Se toaca cu ceapa si telina, se adauga iaurtul, oul batut, lamaia, mazarea, codimentele. Se ruleaza sarmalele, se pun pe un stratde varza tocata, se toarna zeama in care a fiert puiul si se fierb cam 20 min, dupa care se pun rosiile tocate si sucul in care au stat.

Adauga comentariu la reteta - Sarmale de pui


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri cu gem
Caipirinha
Sparanghel verde cu bacon
Cartofi cu conopida si branza
Rosii umplute cu ton
Tarta de ciocolata
Chutney de prune si ardei
Tiramisu
Mancarica de gulas
Salam de caracatita
Rulada de omleta
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Salata de telina si morcovi rasi
Risotto cu broccoli si kaiser