Tocana de legume cu berbecut

Reteta culinara » Retete culinare » Retete mancaruri cu carne » Tocana de legume cu berbecut

Tocana de legume cu berbecut

Ingrediente:

500 gr berbecut ,500 gr cartofi, 2 morcovi, 1 patrunjel, radacina si frunze, 1 ceapa, 2 linguri bulion, 2 linguri ulei, 1 lingura faina ,500 ml supa de legume ,foi dafin 1 ,sare, piper

Mod de preparare:

Carnea se alege din piept sau spata, se spala, se dezoseaza si se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste intr-o cratita. Cand este aproape prajita, se presara 1 lingura de faina, bulion si supa si se lasa sa fiarba incet la foc potrivit. Dupa cca 2 h se adauga morcovi, patrunjel, ceapa, cartofi, curatati, spalati, taiati felii si prajiti, foi de dafin  si cateva boabe de piper. Se fierb si legumele 1/2 h. Se serveste cu patrunjel verde proaspat tocat, din abundenta.

Adauga comentariu la reteta - Tocana de legume cu berbecut


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tort de portocale
Prajitura cu gutui si branza
Gogosele din flori de dovleac
Praz umplut cu ciuperci
Carne de miel in stil mongolez
Pate Brisee
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Spirale cu Nutella
Muschiulet de porc cu susan
Rulada de pui
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Musaca
Piept de pui afumat
Cartofi cu conopida si branza
Tagliatelle cu ciuperci