Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ingrediente:

carne miel 1 kg, praz 2 bucati, morcovi 5 bucati, telina 1 bucata, cartofi 6 bucati,faina 2 linguri, patrunjel 1 legatura ,cuisoare 6, facultativ, zeama de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Legumele taiate cubulete se fierb in apa sarata. Aici daca doriti se pun si cuisoarele. Se ia spuma, se adauga carnea taiata cubulete. Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga faina, sucul de lamaie, iar la sfarsit, bucatelele de carne. Se mai dau citeva clocote, si se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Tocanita de miel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Kunefe (cataif)
Supa de chimen
Brezel (covrigi nemtesti)
Gratin de paste si peste, cu bezea
Dulceata de portocale cu ciocolata
Cheesecake cu rosii si busuioc
Medalion de vinete
Pateuri
Chec de carne
Cosulete umplute
Tarta cu mere
Chiftelute de urda in sos de rosii
Melitzanosalata Agioritiki
Chiftele din legume