Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta cu crema de branza si zmeura
Supa crema de ciuperci
Pasta de leustean
Ciuperci umplute cu legume
Salata de tortellini
Vinete umplute
Piept de pui, la cuptor
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Snitzel de vita cu crusta de ierburi aromate
Chec cu ficat
Chiftelute de urda in sos de rosii
Ciorba de rosii II
Somloi Galuska
Chiftelute cu porumb
Cozonac Grania