Plachie de crap

Plachie de crap

Ingrediente:

crap ,faina si ulei, pentru prajit ceapa, rosii, marar, patrunjel ,sare, piper

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala si se usuca cu un servet de hartie. Se sareaza si pipereaza dupa gust, se da prin faina si se prajeste in ulei incins. Se scoate la scurs pe un servet absorbant. In uleiul ramas se caleste ceapa, rosiile si se sting cu putina apa. La sfarsit se condimenteaza si se adauga verdeturile tocate. Se pun bucatile de peste intr-o tava termorezistenta, se toarna sosul peste ele si se da la cuptor 15’.

Adauga comentariu la reteta - Plachie de crap


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Bulion de rosii
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Spinach and Feta Quesadilla
Supa cu turnatei
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Musaca
Quark-brinza cremoasa acrisoara
Cartofi in crusta de mustar
Creveti crocanti cu cocos
Capunti alla puttanesca
Paine rasucita cu crema de branza
Cheesecake cu rosii si busuioc
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Faguri cu forma