Rasol de peste

Rasol de peste

Ingrediente:

peste – salau, lin, somn ,1 ceapa ,3-4 morcovi ,5 cartofi taiati in jumatate ,zeama de la 1 lamaie ,3 linguri ulei

Mod de preparare:

Se fierbe ceapa, morcovii si cartofii. Se scot, se aseaza pe un platou. In supa ramasa se fierbe pestele, curatat de solzi si de mate. Cand e gata se pune peste legume.Din ulei, suc de lamaie si citeva linguri de supa se face un sos care se toarna peste peste. Se serveste cu patrunjel tocat si felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Rasol de peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Ficatei cu ceapa, vin si marar
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Tarta cu rucola
Friptura de vitel in ulei
Creveti crocanti cu cocos
Baton de vanilie
Salata Manager
Bors de iarna cu afumatura
Rulouri de vinete cu sunca si Roquefort
Tiramisu
Chiftele din legume
Mincarica de pipote
Kunefe (cataif)
Prajitura de ciocolata
Cranberry Muffins