Sprot marinat

Sprot marinat

Ingrediente:

500 g ,spalati bine si uscati,200 ml vin alb sec,100 ml otet alb,o ceapa rosie,1 morcov,2 tije de telina,sare,piper

Mod de preparare:

In doua linguri de ulei , adaugam vinul , otetul sarea si piperul, ceapa rondele, morcovul rondele si telina. Lasam la fiert 20 de minute.
Intre timp pestisorii ii punem intr-o punga, cu faina suficienta sa-i acopere bine, scuturam bine punga si pestisorii de faina in exces.
Reteta o am din Cucinare bene si spune sa prajim pestisorii. Eu i-am pus in tava unsa cu ulei am mai stropit pe ici pe colo cu ulei si i-am dat ca cuptor incins 10 minute.
Pestisorii "prajiti" ii asezam intr-un platou si turnam peste ei marinata calda.Se da la rece macar o ora. A doua zi sunt si mai buni.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Sprot marinat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Dulceata de pere
Salata de sfecla rosie cu pui
Creveti crocanti cu cocos
Rulada cu cascaval
Placinta  cu pui, spanac si branza
Beef Bourguignon - Julia Child
Legume umplute
Supa de rosii
Tort de ciuperci
Inghetata de cocos
Caracatita in ulei
Oua tari cu sos
Salata de fasole cu ton
Ardei umpluti II
Vegeta de casa