Paste cu ton

Reteta culinara » Retete paste » Paste cu ton

Paste cu ton

Ingrediente:

1 pachet de spaghete (400 gr) ,2 conserve de ton (aprox 300 gr) ,2 cepe verzi mai bine facute ,2 lg ulei ,100 gr crema de branza philadelphia
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Am pus ceapa si uleiul in tigaie si am lasat putin sa se inmoaie ceapa doar pana dispare iuteala,adica sa isi pastreze gustul ,sa nu prinda gust de prajit.
  Cand sa inmuiat ceapa am pus conservele de ton si am amestecat bine.Am lasat sa dea un clocot,am pus crema de cascaval si am potrivit de sare si piper.Am luat de pe foc si am amestecat cu pastele fierte,spalate cu apa rece si stoarse bine.Foarte bune calde si reci.

Adauga comentariu la reteta - Paste cu ton


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Prajitura Lia
Um Ali - budinca egipteana din paine
Brownies cu miere si seminte
Aripioare prajite in crusta
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Carne de miel in stil mongolez
Cartofi in crusta de mustar
Pasca cu ciocolata
Tort din alune de copac
Spinach and Feta Quesadilla
Chiftelute de carne
Chec de carne
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Rulada de ciuperci