Salata frantuzeasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata frantuzeasca

Salata frantuzeasca

Ingrediente:

½ kg cartofi, 100 g mazare fiarta, 1 sfecla coapta, 100 g smantana, 2 lingurite tarhon tocat, 1 ou fiert tare, sare, piper, 50 g masline pentru ornare

Mod de preparare:

Se curata si se fierb cartofii in apa cu sare. Separat, se fierbe mazarea. Sfecla se curata bine de pamant, se spala, se sterge si se pune la copt, apoi se curata de coaja si se taie julien. Cartofii se taie de asemenea, in fasii lungi. Se amesteca toate la un loc, se adauga putina sare si piper, smantana, se presara tarhonul tocat si galbenusul ras pe razatoare.

Adauga comentariu la reteta - Salata frantuzeasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Aripioare prajite in crusta
Spinach and Feta Quesadilla
Confit de canard
Chiftelute cu porumb
Prajitura cu mere si brinza
Ciorba de praz cu zeama de varza
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pui cu legume de primavara
Tropical salad with coconut shrimps
Capunti alla puttanesca
Bulion de rosii
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Tort de nuci
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Sirop de citrice