Salata italieneasca

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata italieneasca

Salata italieneasca

Ingrediente:

2 salate verzi, 2 oua tari, 2-3 fire ceapa verde, 4-5 ridichi de luna, 3-4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamaie, 100g masline, sare, piper

Mod de preparare:

Foile de salata spalate si scurse se pun pe un platou lung. Se presara cu ceapa verde taiata bucatele cu cozi cu tot si ridichile de luna taiate felioare. Se garniseste imprejur cu oua taiate felii si masline. Se prepara o emulsie din ulei, zeama de lamaie si sare si piper care se toarna peste salata de pe platou.

Adauga comentariu la reteta - Salata italieneasca


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine  pe vatra
Dulceata de grapefruit
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura cu mere caramel
Rulada cu cascaval
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Piept de pui simplissime
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Aripi de curcan tandoori
Beef Bourguignon - Julia Child
Ardei umpluti,mai altfel
Chocolate cheesecake
Pasta de leustean
Castraveti cu maioneza de avocado