Salata L'Auvergnate

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata L'Auvergnate

Salata L'Auvergnate

Ingrediente:

3 salate verzi ,300 g bacon ,300 g cascaval ,300 g alune decojite (sau miez de nuca) ,100 g ceapa tocata cubulete mici ,150 ml ulei de arahide ,150 ml otet ,1/2 mar mare

Mod de preparare:

Se spala salata verde si se usuca. Se taie cubulete cascavalul, baconul si marul decojit. Se toaca usor alunele. Frunzele de salata verde se pun intr-un bol. Se adauga cele de mai sus, uleiul de arahide si otetul. Se condimenteaza dupa gust si se da la rece 10 min.Se serveste in boluri de salata si se orneaza cu felii de lamaie.

Adauga comentariu la reteta - Salata L'Auvergnate


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Mancarica de gulas
Cozonac Grania
Taameia
Prosciutto di Parma e melone
Paine rapida fara drojdie
Fursecuri fine cu nuci
Prajitura cu tofu si ciocolata
Salata de Boeuf
Tarta cu mere
Chiftelute cu porumb
Brownies cu miere si seminte
Pui cu legume de primavara
Mincarica de pipote