Salata Provencal

Reteta culinara » Retete culinare » Retete salate » Salata Provencal

Salata Provencal

Ingrediente:

1 salata medie rosie ,1 radicchio ,1 legatura patrunjel ,2 maini de spanac ,30 gr crutoane cu aroma de usturoi ,2 oua fierte ,6 lingurite otet de mere ,1 lingurita mustar ,½ lingurita sare ,piper ,75 ml ulei de masline
Pentru 4 portii.

Mod de preparare:

Se desfac frunzele de radicchio si salata, se spala si se scurg bine, apoi se rup in bucati mici, in vasul de salata, impreuna cu restul ingredientelor tocate.

Adauga comentariu la reteta - Salata Provencal


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Palet de dames
Tocanita de naut la cuptor
Caltabosi
Painici cu busuioc
Bulete din ciupercute
Friptura de vitel in ulei
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Spirale cu Nutella
Cupola ninsa cu ciocolata
Oua umplute
Rulada cu cascaval
Chec cu ficat
Chicken Bryan
Chiftele din legume