Sos ravignot

Sos ravignot

Ingrediente:

Maioneza – 700 gr ,Castraveti murati – 250 gr. (tocati marunt si storsi) ,Ceapa –100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Apa minerala  - 200 ml

Mod de preparare:

Peste maioneza se adauga patrunjelul, ceapa, castravetii si tarhonul, se amesteca usor, adaugandu-se treptat apa minerala.
  Se serveste la preparate din oua si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos ravignot


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Medalion de vinete
Islere
Bulete din ciupercute
Pogacele cu jumari
Ciorbita de conopida cu piept de pui
Tarta cu crema de branza si zmeura
Aperitiv cu branza brie la cuptor
Chec aperitiv,stelute si braduti
Butternut umplut
Cupola ninsa cu ciocolata
Um Ali - budinca egipteana din paine
Paine rasucita cu crema de branza
Carne de miel in stil mongolez
Ciorbita de pui si fasolica verde
Tarta rustica cu piersici