Sos alb picant

Sos alb picant

Ingrediente:

Unt – 120 gr ,Lapte - 200 ml ,Radacina de telina - 200 gr ,Morcovi - 300 gr ,Ceapa – 150 gr ,Castraveti murati - 200 gr ,Faina - 100 gr ,Zahar - 40 gr ,Otet - 10 buc ,Supa de carne - 200 ml ,Piper boabe - 2 gr ,Sare - 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa, morcovii si telina se inabusa in unt apoi se adauga faina amestecata cu laptele, supa de carne, zaharul si piperul. Se fierbe 30 min, apoi se paseaza si se amesteca cu sarea, otetul si castravetii murati. Se serveste cald la diferite preparate din carne.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb picant


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Paine cu seminte
Dovlecei cu patrunjel si usturoi
Taameia
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Prajitura cu mere caramel
Supa Imperiala
Stifatho
Ardei umpluti,mai altfel
Cornuri cu unt
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Crostoni cu miel
Mincarica de pipote
Lasagne cu spanac si branza chevre
Crema Toffee
Cozonac cu mac si alune de padure