Sos alb bechamel

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb bechamel

Sos alb bechamel

Ingrediente:

Lapte - 1000 ml,Faina - 100 gr,Unt - 75 gr,Sare - 10 gr

Mod de preparare:

Se topeste untul si se adauga faina dizolvata in putin lapte. Se amesteca continuu, adaugandu-se restul de lapte fiert si sarea. Se fierbe cca 20 min. Se pastreaza la cald si se foloseste ca baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb bechamel


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Drob de pui
Chiftelute cu porumb
Pogacsa
Muffins cu usturoi si ierburi
Sirop de citrice
Inghetata de nectarine si caise
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Pate Brisee
Somon salbatic in sos de vin cu marar
Sparanghel verde cu bacon
Vegeta de casa
Prajitura Lia
Varza rosie cu mar
Poularde au vin (à la Jurassiene)
Tort de portocale