Sos alb morney

Sos alb morney

Ingrediente:

Sos alb – 750 ml, Smantana lichida – 100 ml ,Cascaval - 100 gr ,Galbenusuri – 3 buc ,Unt – 25 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Smantana si galbenusurile se amesteca, se adauga treptat sosul alb si se fierbe totul la foc moderat 5 min. Se ia de pe foc si se adauga 50 gr cascaval ras si sare. Restul de cascaval si untul se adauga chiar inaintea introducerii produsului de gratinat la cuptor.
Se foloseste la preparate (care urmeaza sa fie gratinate) din legume, paste fainoase, oua, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb morney


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Oua tari cu sos
Paine rapida fara drojdie
Chiftele din legume
Brezel (covrigi nemtesti)
Somon afumat pe scandura de cedru
Supa cu turnatei
Bulete cu cascaval la cuptor
Bulete din ciupercute
Capunti alla puttanesca
Salata de fasole cu ton
Ciorbita de pui si fasolica verde
Crutoane aromate
Cotlete de vinete
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale