Sos alb pentru glasare

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos alb pentru glasare

Sos alb pentru glasare

Ingrediente:

Faina – 100 gr ,Lapte – 700 ml ,Parmezan sau cascaval – 120 gr ,Oua – 4 buc ,Sare – 25 gr ,Piper – 5 gr

Mod de preparare:

Intr-un vas se amesteca faina si ouale. Se adauga laptele rece, putin cate putin, sarea si piperul. Compozitia se amesteca pe un vas cu apa clocotita  (bain-marie) pana se ingroasa.Se serveste cu friptura de vitel sau vita, cu cascaval ras.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb pentru glasare


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Fursecuri fine cu nuci
Tort de portocale
Taameia
Manti
Supa de pui - rapida
Fettuccine cu ton si rosii
Spaghetti cu sos de vinete si rosii
Aperitiv in foi de napolitana
Rulada cu cascaval
Tiramisu de capsuni si cocos
Islere
Prajitura cu gutui si branza
Tort de ciocolata cu crema de capsuni
Paine cu seminte
Feta cu rosii uscate,in ulei