Sos alb suprem

Sos alb suprem

Tags:

Ingrediente:

Unt – 100 gr ,Faina – 125 gr ,Supa de pasare – 750 ml ,Smantana lichida – 100 ml ,Lamaie – 150 ml ,Oua – 4 buc ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Untul se topeste si se adauga faina dizolvata in putina supa, se amesteca continuu adaugandu-se restul de supa si sarea. Se fierbe cca 10 min, apoi se adauga galbenusurile frecate cu smantana lichida si se mai fierbe 15 min. La sfarsit se adauga sucul de lamaie.
Se serveste cu preparate  din pasare si peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos alb suprem


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pateu din ficat de porc
Supa Imperiala
Bruschette cu dovlecei
Ghiveci de orez cu legume
Gratin de broccoli si conopida
Dulceata de rubarba
Supa de pui - rapida
Cornuri cu unt
Praz umplut cu ciuperci
Tort de ciocolata cu crema de cocos
Omleta cu orez la cuptor
Supa de dovleac cu gorgonzola
Paste de spanac cu calamari si rosii
Melitzanosalata Agioritiki
Aluat cu branza