Sos bernez

Sos bernez

Ingrediente:

Unt – 1000 gr ,Galbenusuri – 10 buc ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa – 100 gr ,Otet – 100 gr ,Lamaie – 100 gr ,Patrunjel – 100 gr ,Foi dafin - 2.5 gr ,Piper boabe - 5 ,Sare – 10 gr ,Apa

Mod de preparare:

Otetul se amesteca cu 100 ml apa si se fierbe impreuna cu ceapa, tarhonul, sarea, dafinul si piperul cca 20 min. Compozitia se strecoara, se adauga galbenusurile si se amesteca la foc moderat. Untul topit se adauga treptat, batandu-se continuu cu telul pana se obtine o emulsie. Se ia de pe foc si se stropeste cu otet, suc de lamaie si se pun frunze de patrunjel si tarhon.
Se serveste cald cu preparate la gratar din vita si manzat.

Adauga comentariu la reteta - Sos bernez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de chimen
Pateu din ficat de porc
Friptura de miel in slowcooker
Ciorba de salata
Chec de carne
Parmigiana di zucchine
Supa crema de rosii si morcovi
Ardei umpluti,mai altfel
Melitzanosalata Agioritiki
Chocolate cheesecake
Saltimbocca alla romana
Kisir -  salata de griu
Paste gratinate cu rulouri din zucchini grilati
Paine cu orez
Caipirinha