Sos brub spaniol

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos brub spaniol

Sos brub spaniol

Ingrediente:

Oase fara maduva - 100 gr ,Ulei - 100 ml ,Faina – 80 gr ,Morcovi - 100 gr ,Radacina patrunjel – 100 gr ,Radacina telina – 100 gr ,Ceapa – 100 gr ,Usturoi – 10 gr ,Bulion – 100 ml ,Foi de dafin – 2.5 gr ,Cimbru – 10 gr ,Piper –10 gr ,Sare – 20 gr ,Apa

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati,se spala si se usuca la cuptor la foc moderat. Zarzavatul se inabusa in ulei si se stinge cu putina apa. Se adauga bulionul, faina dizolvata in 100 ml apa ,cca 2 l apa fiarta, oasele, foi de dafin, piper, cimbru si sare. Se continua fierberea la foc moderat 3-4 ore. Cand sosul e gata se strecoara.Se serveste cald cu diferite preparate din carne de vita, porc sau peste. De asemenea poate fi baza pentru alte sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos brub spaniol


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa cu turnatei
Aluat cu branza
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Ciorbita de pui si fasolica verde
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Mincarica de pipote
Chec negru
Confit de canard
Islere
Placinta  cu pui, spanac si branza
Spaghetti cu zucchini si rosii
Salata de telina si morcovi rasi
Melcisori de pizza
Turta dulce din piscoturi
Spinach and Feta Quesadilla