Sos de ceapa

Sos de ceapa

Ingrediente:

Ceapa – 600 gr,Supa de oase – 600 ml,Ulei – 100 ml,Faina – 100 ml,Zahar – 20 gr,Otet – 20 ml,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Ceapa se inabusa in ulei impreuna cu faina, se adauga supa si ceapa. Cand e fiarta ceapa se adauga otet, zahar si sare si se mai fierbe 5 min.
Se serveste cald cu rasol de vita si pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de ceapa


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de ton cu ardei gras
Prajitura Lia
Ciorba de salata
Gnocchi cu spanac pe sos de rosii cu ciuperci
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Salata de cartofi cu ton
Inghetata de nectarine si caise
Gogosele din flori de dovleac
Salata de Boeuf
Somon la cuptor cu sos alb
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Caviar de vinete
Tarta cu vinete
Drob de pui
Salata de fasole cu ton