Sos de lamai sau potocale

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de lamai sau potocale

Sos de lamai sau potocale

Ingrediente:

Lamai sau portocale - 2 buc ,Unt sau ulei – 60 gr ,Supa de carne sau apa - 1000 ml ,Ceapa – 50 gr ,Faina – 20 gr ,Smantana lichida – 100 ml ,Patrunjel – 200 ml ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se pune untul cu faina la foc mic, se ia de pe foc si se pune ceapa rasa fin, supa, coaja rasa de portocala sau lamaie si sarea.Se fierbe putin pana se leaga apoi se ia vasul de pe foc si se adauga smantana, zeama de lamaie sau portocala, patrunjelul si cateva bucati de unt.
Se serveste cu preparate din carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de lamai sau potocale


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Placinta cu branza sarata
Muffins cu dovleac(Butternut)
Paine rasucita cu crema de branza
Bulete cu cascaval la cuptor
Prajitura cu tofu si ciocolata
Pateu din ficatei de pui
Supa de pui - rapida
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Chocolate Gugelhupf
Caracatita in ulei
Tort de portocale
Pachetele cu porumb si branza
Piept de rata cu ciuperci
Ardei copti pane