Sos de macese

Sos de macese

Ingrediente:

Marmelada de macese – 300 gr,Faina – 50 gr,Unt – 100 gr,Supa sau apa – 600 ml,Vin acru – 200 ml,Sare – 25 gr

Mod de preparare:

Marmelada se amesteca cu faina apoi se adauga restul de ingrediente si se fierb pana se leaga.
Se serveste cu carne de vita sau pasare.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macese


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Salsa cruda
Rulade de peste cu morcov si dovlecel
Chec de carne
Biscuiti cu Nutella
Paste cu ciuperci si rosii
Pateuri cu ciuperci
Tocanita de naut la cuptor
Roastbeef a la Jamie
Cotlete de vinete
Creveti crocanti cu cocos
Pate Brisee
Pui cu legume de primavara
Somon la gratar
Fursecuri fine cu nuci