Sos de macris

Sos de macris

Ingrediente:

Macris – 900 gr ,Faina – 100 gr ,Unt – 100 gr ,Smantana lichida – 200 ml ,Lamaie – 50 ml ,Zahar – 30 gr ,Sare – 15 gr

Mod de preparare:

Macrisul se opareste, se stoarce si se toaca marunt. Faina dizolvata in 150 ml apa se adauga in untul topit, se adauga macrisul,smantana,sarea si se fierbe cca 20 min, iar la sfarsit se stoarce lamaia.
   Se serveste cu friptura de miel, pasare si vita.

Adauga comentariu la reteta - Sos de macris


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Spaghetti cu pesto si fasole verde
Piept de pui simplissime
Tarta cu vinete
Pasta de avocado
Kunefe (cataif)
Pateuri
Sandwich Cake cu somon si spanac (Smörgåstårta)
Pateuri rapide
Salata de sfecla rosie cu pui
Pate Brisee
Taameia
Tort de ciocolata
Tiramisu
Aripi de curcan tandoori
Ficatei cu ceapa, vin si marar