Sos de mustar ardelenesc

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de mustar ardelenesc

Sos de mustar ardelenesc

Ingrediente:

Mustar – 100 gr ,Faina – 100 gr ,Smantana – 200 ml ,Supa de oase – 500 ml ,Unt – 100 gr ,Zahar – 30 gr ,Otet – 30 gr ,Sare – 20 gr ,Apa – 100 ml

Mod de preparare:

Faina se dizolva in 100 ml apa si se adauga la untul topit, se amesteca cu smantana, supa de oase, otet si sare. Se fierb la foc moderat, se adauga mustar si zahar si se mai fierbe inca 10-15 min.
   Se serveste cald cu rasol de vita, pasare sau limba.

Adauga comentariu la reteta - Sos de mustar ardelenesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Inghetata de nectarine si caise
Chec cu ficat
Agliata Verde
Cupola ninsa cu ciocolata
Ardei umpluti,mai altfel
Chisca cu hrisca - caltabos de Bucovina
Supa de coada de bou (Ochsenschwanzsuppe)
Ardei copti pane
Supa de dovleac cu gorgonzola
Supa de pui - rapida
Um Ali - budinca egipteana din paine
Ardei umpluti cu legume
Muffins cu dovleac(Butternut)
Aripioare prajite in crusta
Tarta cu rucola