Sos de unt (maitre d'hotel)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos de unt (maitre d'hotel)

Sos de unt (maitre d'hotel)

Ingrediente:

unt-950 gr,patrunjel-100gr,lamaie-150 gr,piper-5 gr,sare-10 gr
Pentru 10 portii.

Mod de preparare:

Se amesteca toate impreuna cu sucul stors de la lamaie si compozitia obtinuta se aseaza pe o hartie de copt si se ruleaza obtinandu-se un rulou cu diametrul de 2 cm.Se pastreaza la rece.
  Se foloseste la preparate la gratar din vita sau peste.

Adauga comentariu la reteta - Sos de unt (maitre d'hotel)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumeri
Paste uriase, umplute cu spanac si ricotta
Fursecuri fine cu nuci
Tort de ciuperci
Crema Toffee
Tagliatelle a La-Chef-A
Crostoni cu miel
Bruschette cu dovlecei
Roastbeef a la Jamie
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tort de ciocolata
Pui cu legume de primavara
Ciocanele de pui cu varza
Paste de spanac cu calamari si rosii
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate