Sos madera

Sos madera

Ingrediente:

Sos brun – 800 ml,Supa de oase – 50 ml,Unt – 75 gr,Vin rosu – 100 ml,Coniac – 25 ml,Piper – 3 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Sosul brun se amesteca cu supa, vin, piper si sare si se fierbe 5 min, se ia de pe foc si se adauga unt si coniac apoi se amesteca bine.Se serveste cald cu medalion, turnedou, escalop, ficat de gasca si poate intra in componenta altor sosuri.

Adauga comentariu la reteta - Sos madera


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Tarta de ciocolata
Supa Imperiala
Dulceata de pere
Friptura aromata de porc
Ciuperci umplute cu legume
Gogosele din flori de dovleac
Supa de dovleac ( Butternut )
Prajitura parfumata cu caise si flori de lavanda
Rulada de omleta
Aluat cu branza
Pateuri cu ciuperci
Somloi Galuska
Tortulete de ciocolata cu mascarpone si zmeura
Spirale cu Nutella
Pui umplut cu telina si morcovi