Sos olandez

Sos olandez

Ingrediente:

unt –1000 gr,galbenusuri – 8 buc,lamaie – 100 ml ,piper – 3 gr,sare –10 gr

Mod de preparare:

Galbenusurile si sarea se bat intr-un vas la bain-marie la foc moderat, se adauga treptat untul topit, cand e gata se adauga suc de lamaie si piper.
   Se serveste imediat cu preparate din peste, conopida, sparanghel.

Adauga comentariu la reteta - Sos olandez


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Supa de dovleac cu gorgonzola
Dovlecei crocanti la cuptor
Somon la gratar
Aluat cu branza
Cozonac cu mac si melcisori cu scortisoara
Pasca cu ciocolata
Drob de miel
Caltabosi
Pateu din ficat de porc
Painea tigru
Baclavale traditionale
Varza rosie cu mar
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Salata de sfecla rosie cu pui
Rulada de pui