Sos romanesc

Sos romanesc

Ingrediente:

faina – 50 gr ,ceapa – 150 gr ,ulei – 100 ml ,suc de rosii – 700 ml ,patrujel – 100 gr ,marar – 100 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Faina si ceapa rasa fin se prajesc la foc mic pana se rumenesc, apoi se adauga sosul de rosii, mararul, patrunjelul si sarea. Se amesteca bine sa nu faca cocoloase si se toarna peste mancarea pentru care s-a pregatit.
  Se serveste fierbinte.

Adauga comentariu la reteta - Sos romanesc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Rata la cuptor
Ardei umpluti cu legume
Salata de mango
Salata de telina si morcovi rasi
Cocktail-Totally Green
Tartiflette
Salata de Boeuf
Chec de carne
Mancarica de gulas
Tarta de ciocolata
Chiftelute cu porumb
Salata Manager
Painici cu busuioc
Ciorbita de pui si fasolica verde
Roastbeef a la Jamie