Sos tartar

Sos tartar

Ingrediente:

Maioneza –700 gr,Oua – 3 buc,Ceapa verde – 300 gr,Tarhon – 30 gr,Capere –100 gr,Mustar –100 gr,Patrunjel verde –100 gr,Piper – 5 gr,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Se amesteca treptat maioneza cu ceapa, patrunjelul, ouale, tarhonul, caperele, mustarul, piperul si sarea.
  Se serveste cu preparate din oua, peste, carne de vita, etc.

Adauga comentariu la reteta - Sos tartar


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Pogacele cu jumeri
Tort de ciuperci
Roastbeef a la Jamie
Dulceata de rubarba
Supa crema de rosii si morcovi
Prajitura cu visine si ciocolata
Prajitura  cu mac
Paste cu spanac si gorgonzola
Chec aperitiv,stelute si braduti
Sarmale fara carne
Creveti crocanti cu cocos
Caltabosi
Gogosele din flori de dovleac
Tortelete cu crema Toffee
Paine cu iaurt