Sos tomat

Sos tomat

Ingrediente:

oase fara maduva – 1000 gr ,ulei – 100 ml ,faina – 50 gr ,morcovi – 50 gr ,radacina telina – 50 gr ,radacina patrunjel – 50 gr ,ceapa – 100 gr ,pasta de tomate – 150 ml ,zahar- 4 lingurite ,foi dafin - 2,5 gr ,cimbru – 3 gr ,piper – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Oasele se taie bucati, se spala, se oparesc, se spala din nou si se fierb in apa cu sare 3-4 ore. Legumele se inabusa in ulei cu 100 ml apa apoi se adauga faina dizolvata, pasta de tomate, piper, dafin,cimbru si sare. Se adauga apoi supa de oase si se fierbe cca 30 min. Se paseaza printr-o sita deasa si se adauga zaharul. Se pastreaza la cald la bain-marie.
  Se serveste cu chiftelute, limba, musaca, paste.

Adauga comentariu la reteta - Sos tomat


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Antricot cu sos de piper verde
Chutney de prune
Galuste de dovlecei cu sos de sofran
Fursecuri fine cu nuci
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Chutney de prune si ardei
Piept de pui simplissime
Paste cu ciuperci si rosii
Salata de ton cu ardei gras
Muffins cu spanac
Vegeta de casa
Friptura de porc cu sorici
Ciuperci umplute cu crema de broccoli
Bulete cu cascaval la cuptor
Musaca