Sos unguresc

Sos unguresc

Ingrediente:

ceapa – 200 gr ,supa de oase – 700 ml ,smantana – 150 ml ,ulei – 100 ml ,faina – 100 gr ,vin alb – 100 ml ,boia dulce – 3 gr ,sare – 20 gr

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei, se stinge cu 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in apa rece si supa. Se amesteca sa nu se faca cocoloase. Cand ceapa e bine fiarta sosul se paseaza si se fierbe din nou. Se adauga smantana, boia, sare si spre sfarsitul fierberii – vinul.
  Se serveste cald cu fripturi de vita, pasare sau miel.

Adauga comentariu la reteta - Sos unguresc


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Gugelhupf cu marmelada
Pulpe de rata cu bere si stafide
Chutney de prune si ardei
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Dulceata de pere
Chiftelute cu porumb
Sesame Chicken
Lasagne cu spanac si branza chevre
Sirop de citrice
Omleta cu orez la cuptor
Dulceata de rubarba
Cosulete umplute
Dulceata de grapefruit
Somon la gratar
Salata de sfecla rosie cu pui