Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Salata de tortellini
Cranberry Muffins
Parmigiana di zucchine
Parmigiana di melanzane
Fursecuri simple
Tort de ciocolata
Praz umplut cu ciuperci
Cupola ninsa cu ciocolata
Manti
Bruschette cu legume si tofu
Cotlete de vinete
Chec negru
Painea tigru
Somon in foietaj cu Sabayon de hrean
Marmelada de zmeura