Sos verde pentru peste

Reteta culinara » Retete culinare » Retete sosuri » Sos verde pentru peste

Sos verde pentru peste

Ingrediente:

Maioneza -  800 gr ,Spanac – 100 gr ,Tarhon – 100 gr ,Ceapa verde, doar frunze – 100 gr ,Patrunjel verde – 100 gr ,Sare – 10 gr

Mod de preparare:

Spancul, tarhonul, patrunjelul si frunzele de ceapa verde se oparesc in apa cu sare, se strecoara apoi se fac pure. Pure-ul obtinut se amesteca cu maioneza.
 Se serveste la diferite preparate reci din peste, fructe de mare sau legume.

Adauga comentariu la reteta - Sos verde pentru peste


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Prajitura cu tofu si ciocolata
Chiftelute din orez
Tiramisu
Salata de ton cu ardei gras
Tort Krantz
Muffins cu spanac
Pachetele cu porumb si branza
Crema Toffee
Rulada de vita cu sunca
Tarte Flambée
Prajitura Latte Macchiato
Piept de rata cu ciuperci
Rosii umplute cu ton
Supa de dovleac ( Butternut )
Somloi Galuska