Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)

Ingrediente:

 200 g fasole verde, 50 g ciuperci proaspete (sau de conserve), sare, ulei, ulei de susan, zeama de gaina sau de oase, praf de gust, 3 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se fierb in zeama cu sare, timp de 5-6 minute si se scot.Fasolea se taie la lungimea omogena de 4-5 cm. Se oparesc 2-3 minute in apa fiarta.Se aseaza pe foc tigaia cu 2-3 lingurite de ulei. Cand acesta e incins, se pune fosolea si sare. Se amesteca un minut-doua, se adauga usturoiul taiat marunt, putin praf de gust si ulei de susan. Se amesteca bine si mancarea e gata de scos.Se aseaza frumos fasolea intr-o farfurie, fiind inconjurat de ciupercile.La aceasta mancare se poate adauga 50-100 g de carne de porc. Carnea se taie in felii subtiri, se amesteca cu putin sare, praf de amidon, vin. Se prajeste usor in ulei si se amesteca cu fasolea cu un minut inainte de a fi gata.

Adauga comentariu la reteta - Fasole verde la sote (Qing chao bian dou)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Saratele
Ciorba de salata
Tarta cu brinza si zmeura
Cheesecake cu rosii si busuioc
Rulada de pui intreg
Risotto cu broccoli si kaiser
Tarta de ciocolata
Tort din alune de copac
Somon salbatic cu crusta de brinza
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Somloi Galuska
Bilute de cartofi cu inima de mozzarella
Vis de vara: Tort cu zmeura, ciocolata si frisca
Dovlecei crocanti la cuptor