Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,500 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamiie, taiata in sferturi, pentru ornare

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smintina. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Frigarui de pui
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Crema de zahar ars
Sarmale fara carne
Vanilla Club
Salata de fasole cu ton
Caviar de vinete
Biscuiti cu Nutella
Musaca
Caipirinha
Lasagne cu spanac si branza chevre
Batoane de cereale
Cozonac Grania
Snitel de vita cu crusta de ierburi aromate
Saltimbocca alla romana