Kedgeree

Kedgeree

Ingrediente:

500 gr cod afumat ,coaja de la 1 lamaie ,1 frunza de dafin ,60 gr unt ,1 ceapa mare, tocata ,1 lingurita pudra curry ,3 oue fierte, tari, tocate ,500 g orez basmati, fiert ,20 gr patrunjel ,2 galbenusuri ,60 ml smantana ,1 lamiie, taiata in sferturi, pentru ornare

Mod de preparare:

Pestele se fierbe cu coaja de lamaie si dafin, dupa ce da in clocot se reduce flacara si se fierbe incet inca 6-8 min. Se scoate, se scurge, se dezoseaza, despieliteaza si se separa in fulgi. Se incinge untul, se caleste ceapa si curry, pana ce devine aurie, se adauga ouale tocate, orezul fierbinte, pestele, galbenusurile si smintina. Se amesteca bine si se serveste fierbinte.

Retete similare

Adauga comentariu la reteta - Kedgeree


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Te-ar mai putea interesa si:

Retete culinare cu imagini

Cozonac
Somon salbatic cu crusta de brinza
Salsa cruda
Chifle umplute si mozzarella cu rosii la cuptor
Cocktail-Totally Green
Frigarui de pui
Chec de carne
Maultaschen cu sos de rosii
Pogacsa
Salata de cartofi cu ton
Lasagne cu spanac si branza chevre
Salata de mango
Tarta cu crema de branza si zmeura
Tagliatelle cu ardei, seminte de pin si stafide
Prajitura cu gutui si branza