Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Reteta culinara » Retete culinare » Retete Asia » Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)

Ingrediente:

150-200 de grame de muschi de porc, un ou,putina drojdie, amidon, 3 lingurite de faina, ulei, sare, praf de gust, vin de masa, piper

Mod de preparare:

Carnea se spala si se taie felii de marime potrivita (2-3 cm lungime, 2-3 mm grosime). Se amesteca bine cu oul batut. 3 lingurite de faina, o lingurita de amidon, putina drojdie dizolvata intr-o lingura de apa calduta, putin praf de gust, vin de masa, sare. Se lasa de-o parte o ora- doua.Se aseaza tigaia (sau, de preferinta ceaunul) cu circa 250 de grame de ulei pe foc potrivit. Cand uleiul s-a incalzit (nu trebuie incins), se depun, una dupa alta, feliile de carne sa se prajeasca, fara sa se lipeasca. Se amesteca cu lopatica de lemn. Cand feliile de carne s-au intarit si au capatat o culoare galbena (aceasta operatie dureaza 5-6 minute), se scot pe o farfurie.Se lasa tigaia (ceaunul) cu ulei pe foc iute. Cand uleiul s-a incins, se pun dintr-o data toate feliile de carne sa se prajeasca inca o data. Dupa circa 20-30 de secunde, cand carnea a capatat culoarea galbena-aurie, se scot din nou pe farfurie si uleiul se recupereaza.
  Aceasta mancare, seamana intr-o oarecare masura cu snitelul din România. Se serveste cu putin piper.

Adauga comentariu la reteta - Muschi de porc fraged cu faina si drojdie (Ruanzha liji)


Nu necesita inregistrare


Codul de securitate Actualizează

Retete

Retete culinare cu imagini

Papanasi
Sirop de citrice
Tarta cu crème brûlé
Paste cu spanac si gorgonzola
Pulpa de porc la cuptor in sos de portocale
Turta dulce din piscoturi
Spaghetti cu pesto si fasole verde
Cirnati cu fenel
Supa de dovleac ( Butternut )
Prajitura cu ciocolata, cocos si visine
Somon salbatic cu crusta de brinza
Bruschette cu dovlecei
Branza cu verdeturi
Inghetata de nectarine si caise
Rata la cuptor